Oyum Sarıgül'e veriyorum

2014-03-26 14:48:03

Oyum Sarıgül'e veriyorum

Kategori: İlginç Videolar

ayşe çiçek 26.03.2014 15:22:26
yazıklar olsun ya başörtüyü kulanarak chp oy almaya çalışıyor,peki bu kadın neden önce başörtü takıp reklamlarda gözüküyor? sonrada neden itiraf ediyor benim o kadın diye?,amacı neymiş ?bi de onu açıklasaymışya yoksa chp reklamlardan sonra parasını mı vermemiş ters mi düşmüşler?ah chp ah! vazgeç bu ucuz numaralardan oyumuz AKP ye kurban olsun
Işık Adam 26.03.2014 15:31:24
İşte bu yüzden sarıgülden birşey olmaz
isimsiz 26.03.2014 17:29:56
bunlar artık dalga geçmeye başladı...
SARARANGÜL 26.03.2014 22:53:33
Göya müsfet tesettürlü kişilerden oy toplayacak
desiraus34 26.03.2014 23:53:12
oyum AK Partiye veriyoruz :) Tabiki oyumuz sonuna kadar Ak Parti tabiki son 100 yılın lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN..Allah ömrünü uzun etsin,kafirlerin münafıkların şerrinden korusun bütün namazlarımda dua ediyorum Reis seninleyiz
akp 27.03.2014 06:08:14
ayşe çiçek malmısın
tugba 27.03.2014 06:47:32
Ahh CHP ahhh ak partiyi din istirmarcisi görürsün kendin neler yaparsin yazik ki sana oy verenlere. CHP te oy vermek vebaldir bir çok insanin gunahina girmektir allahim millete akil fikir versin
bilinçli gençlik 27.03.2014 06:49:01
oyum akpartiye veriyorum
Ercu 27.03.2014 07:08:57
Tipi Gördünmü Oyun Sarıgüle Veriyorum 30 Mart Morgül Olacak ..
çare 27.03.2014 07:29:42
aynı kadın değil burnunun altındaki bene ve burun deliklerine iyi bakın
bu nasıl kafa? 27.03.2014 08:08:18
Başörtülü seçmeni yok saydın YUH yazıklar olsun, onu önemseyip oyunu istedin YUH yazıklar olsun. Tabii, dini siyasete alet edip oy devşirmeyi adet haline getirenlerin kendi bahçelerine girenlere kızmaları normal.
asrın lideri rte 27.03.2014 08:12:18
dünya lideri sen olmzsan bu ülkenin tadı tuzu olmaz oylarımız sana
>chp 27.03.2014 13:07:46
Oyum Sarıgüle sonuna kadar ama ben daha 11 yaşındayım
asdad 28.03.2014 12:56:32
kOyum CHP'ye vermiyorum :)
montaj 28.03.2014 07:48:43
montaj lan bu :)
kürşad 28.03.2014 08:31:07
giydiği yeşil kazak bile aynı :)) aynı kişi lan bunlar
vaandaş 28.03.2014 09:02:29
ak ak ak ilaki hainlerle işim olmaz verilen oyun birde hesabı var gelmiş gemiş en idali ak
bybilmiş 28.03.2014 12:26:56
çare sarıgül:))) türkiyenin tüm sorunlarını çözecek tek isim sarıgül:) inanmıyosanız seçin görün :)
ismail 28.03.2014 13:47:41
işte din istismarı budur
bana ver 28.03.2014 15:20:26
bana ver bana ver bana ver
ARSIZ 28.03.2014 15:58:54
ELLERE VARDA BİZE YOKMI .)
,
13 mart sabahı ne olacak. OKU!... 28.03.2014 18:02:43
Valla bu fırtınalı sürecin rövanşı chp'nin kıçında patlayacamış gibi geliyor bana. Ankara'da Melih Mansur'a, İstanbul'da Topbaş Sarıgül'e çakarsa en büyük darbe Kılıçdaroğluna gelir. Olası bir mağlubiyet Chp'nin genel seçimlere kadar partisinin yeni vizyon belirlemesine neden olacaktır. Haliyle Kılıçdaroğlu'da yeni oluşacak Chp vizyonunu televizyondan izler artık.
44MALATYALI 29.03.2014 07:16:21
SARIGÜL DEDİKLERİ İKİNCİ CEM UZAN
mayo ağa 30.03.2014 12:14:24
Fazla verme baci
sanane 31.03.2014 07:11:19
neresi benziyor amk
Almanyali 03.04.2014 09:26:16
Sasrigüle veriyorum Diyorsun Verdinmi Yoksa Aldinmi
akp 03.04.2014 17:04:39
Sarıgül iyi sarardı :))))