Oyum Sarıgül'e veriyorum

2014-03-26 14:48:03

Oyum Sarıgül'e veriyorum

Kategori: İlginç Videolar

Benzer Videolar
akp 01.01.1970 00:00:00
Sarıgül iyi sarardı :))))
Almanyali 01.01.1970 00:00:00
Sasrigüle veriyorum Diyorsun Verdinmi Yoksa Aldinmi
sanane 01.01.1970 00:00:00
neresi benziyor amk
mayo ağa 01.01.1970 00:00:00
Fazla verme baci
44MALATYALI 01.01.1970 00:00:00
SARIGÜL DEDİKLERİ İKİNCİ CEM UZAN
13 mart sabahı ne olacak. OKU!... 01.01.1970 00:00:00
Valla bu fırtınalı sürecin rövanşı chp'nin kıçında patlayacamış gibi geliyor bana. Ankara'da Melih Mansur'a, İstanbul'da Topbaş Sarıgül'e çakarsa en büyük darbe Kılıçdaroğluna gelir. Olası bir mağlubiyet Chp'nin genel seçimlere kadar partisinin yeni vizyon belirlemesine neden olacaktır. Haliyle Kılıçdaroğlu'da yeni oluşacak Chp vizyonunu televizyondan izler artık.
ARSIZ 01.01.1970 00:00:00
ELLERE VARDA BİZE YOKMI .)
,
bana ver 01.01.1970 00:00:00
bana ver bana ver bana ver
ismail 01.01.1970 00:00:00
işte din istismarı budur
asdad 01.01.1970 00:00:00
kOyum CHP'ye vermiyorum :)
bybilmiş 01.01.1970 00:00:00
çare sarıgül:))) türkiyenin tüm sorunlarını çözecek tek isim sarıgül:) inanmıyosanız seçin görün :)
vaandaş 01.01.1970 00:00:00
ak ak ak ilaki hainlerle işim olmaz verilen oyun birde hesabı var gelmiş gemiş en idali ak
kürşad 01.01.1970 00:00:00
giydiği yeşil kazak bile aynı :)) aynı kişi lan bunlar
montaj 01.01.1970 00:00:00
montaj lan bu :)
>chp 01.01.1970 00:00:00
Oyum Sarıgüle sonuna kadar ama ben daha 11 yaşındayım
asrın lideri rte 01.01.1970 00:00:00
dünya lideri sen olmzsan bu ülkenin tadı tuzu olmaz oylarımız sana
bu nasıl kafa? 01.01.1970 00:00:00
Başörtülü seçmeni yok saydın YUH yazıklar olsun, onu önemseyip oyunu istedin YUH yazıklar olsun. Tabii, dini siyasete alet edip oy devşirmeyi adet haline getirenlerin kendi bahçelerine girenlere kızmaları normal.
çare 01.01.1970 00:00:00
aynı kadın değil burnunun altındaki bene ve burun deliklerine iyi bakın
Ercu 01.01.1970 00:00:00
Tipi Gördünmü Oyun Sarıgüle Veriyorum 30 Mart Morgül Olacak ..
bilinçli gençlik 01.01.1970 00:00:00
oyum akpartiye veriyorum
tugba 01.01.1970 00:00:00
Ahh CHP ahhh ak partiyi din istirmarcisi görürsün kendin neler yaparsin yazik ki sana oy verenlere. CHP te oy vermek vebaldir bir çok insanin gunahina girmektir allahim millete akil fikir versin
akp 01.01.1970 00:00:00
ayşe çiçek malmısın
desiraus34 01.01.1970 00:00:00
oyum AK Partiye veriyoruz :) Tabiki oyumuz sonuna kadar Ak Parti tabiki son 100 yılın lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN..Allah ömrünü uzun etsin,kafirlerin münafıkların şerrinden korusun bütün namazlarımda dua ediyorum Reis seninleyiz
SARARANGÜL 01.01.1970 00:00:00
Göya müsfet tesettürlü kişilerden oy toplayacak
isimsiz 01.01.1970 00:00:00
bunlar artık dalga geçmeye başladı...
Işık Adam 01.01.1970 00:00:00
İşte bu yüzden sarıgülden birşey olmaz
ayşe çiçek 01.01.1970 00:00:00
yazıklar olsun ya başörtüyü kulanarak chp oy almaya çalışıyor,peki bu kadın neden önce başörtü takıp reklamlarda gözüküyor? sonrada neden itiraf ediyor benim o kadın diye?,amacı neymiş ?bi de onu açıklasaymışya yoksa chp reklamlardan sonra parasını mı vermemiş ters mi düşmüşler?ah chp ah! vazgeç bu ucuz numaralardan oyumuz AKP ye kurban olsun