KATEGORİLER

Şimon Peres'in Davos konuşması

Şimon Peres'in Davos konuşması
Yorumlar
500 karakter kaldı...
Adınız :
GÖNDER
  • 01.01.1970 02:00:30

    bize bi çok terör saldırısı yapıldı ama biz terörist dışında kimseye zarar vermedik!

  • 01.01.1970 02:00:30

    peres kendini haklı gösterebilmek için nasıl yalan lar söyleyebiliyor. buna sanırım herkes şahit oluyor. peki neden buna gereksinim duyuyor olabilir? çünkü her ne kadar biz bunun gerçekliğine inanmasak da kendi başına buyruk hareket eden ortadoğunun şımarık zengin çocuğu israil dünya çapında kendisine karşı oluşabilecek herahangi bir protestoyu ürünlerinin boykot edilmesini asla istemiyor. kapitalizmin kendisine sağladığı güce dayanarak hergeçen gün biraz daha güçlenen israil bizim her geçen gün bir benden ne olacak ki diyip de satın almaya devam ettiğimiz coca cola gibi ürünlerinden gelen güçle bunu yapmıyor mu? kendi kendine gidip bir tatbikat yapar gibi gerçek mermiler kullanarak hatta ve hatta bazı kaynaklara göre pudra bombaları kollanarak kadın çolukçocuk demeden sadece müslüman olmaları nedeniyle katlettiği insanları teröritti zaten bunlar diyerek mi kendini aklamaya çalışıyor?

  • sinan
    01.01.1970 02:00:30

    zulmü alkislayamam zalimi asla sevemem gelenin keyfi için geçmise asla sövemem. biri ecdadima saldirdi mi hatta bogarim bogamazsam hiç olmazsa yanimdan kovarim. üç buçuk soysuzun ardindan zagarlik yapamam hele hak namina ölsem haksizliga tapamam. yumusak basli isem kim demis uysal koyunum? kesilir belki fakat çekmeye gelmez boynum. kanayan bir yara gördüm mü yanar ta cigerim onu dindirmek için kamçi yerim çifte yerim adam aldirma da git diyemem aldiririm bu şiir herşeyi anlatıyordur sanırsam.

  • sinan
    01.01.1970 02:00:30

    saygılarımı sunuyorum şimdi bu konu hakında aksine yorum yapanlara dikkat edin onlar bu vatanın evladı degildir altını çizerek söylüyorum bu vatanla alakası olmuyanlardır ve bu konu hakında onlara taviz vermeyin orda erdogan türk miletinin temsilcisidir. VE BUNUDA UNTMAYIN Zulmü alkışlayamam zalimi asla sevemem Gelenin aaafi için geçmişe kalkıp sövemem Üç buçuk soysuzun ardından zagarlık yapamam Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim Onu dindirmek için kamçı yerim çifte yerim Adam aldırmada geç git diyemem aldırırım Çiğnerim çiğnenirim hakkı tutar kaldırırım Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu #8230; İrticanın şu sizin lehçede manası bumu? (M. Akif ERSOY)

  • musa
    01.01.1970 02:00:30

    helal sana başbakan helal olsun. sen teksin. sen gerçekten erkek adamsın

  • Merve
    01.01.1970 02:00:30

    biz kimseyi incitmek istemedik cocuklar ölsün istemedik bizim hedefimiz bariştir savaş değildir. ..vs vs vs.... buna karşilik bir de ateşkes saglanmayacak savasi biz başlatmadik milyonlarca ölümüz var vs vs.. demenle sanırım tüm dünya artik notunu tamamen vermiştir peres yalanlarinin da sonu gelmiyor bombalarin füzelerin gibi.. Cümleleri bile birbirine baglayamadin ne dediğini bilmiyor yalanlarinin içinde boguluyorsun..ama dünya gerçeği cok iyi biliyor.ve basbakanımız sayesinde bu gerçekle cok güzel yüzleştin..Hala bu dünyada bi yerlerde (senin hafife aldiğin bu topraklarda) 61 yillik kara ve kanlı devlet tarihiniz önünde diz çökmeyecek tarihi asırlara dayanan bi ulus var.

sa