Bedrettin Dalan sahte kimlik iddialarını reddetti
Bedrettin Dalan sahte kimlik iddialarını reddetti
Talip Doğan Karlıbel, Ergenekon'un firari sanığı Bedrettin Dalan'ın Alman istihbaratı tarafından verilen kimlikle Almanya'da yaşadığını öne sürünce, Dalan'ın avukatı Celal Ülgen canlı yayına bağlandı. Talip Doğan Karlıbel'in iddialarını yalanlayan Ülgen Bu söyledikleriniz havada kalan iddialardır. dedi. Bu tür kimliklerin Photoshop tekniği ile yapılabileceğini kaydeden Dalan'ın avukatı Ülgen ile programın yorumcuları arasında zaman zaman ilginç diyaloglar yaşandı.









Türkiye\\\'de hakim ya da savcıya gerek yok, arkadaşlar gayet güzel yargılayıp suçlu ya da suçsuz karar verebiliyorlar.
Of yaaa bu Rasim tan bir kalles ya kenini Türkiy\\\'nin üstünde görüyo Akp yalakcisi.biri bu adamin hesabini kesin yaaa .yeter yaa insanlari bölyo resmen ya chp mhp bjk fenerbahce trabzon spor hespnini idam etti ya varsa yoksa galatasaray bu adamin isi.icimden gecenleri bir bilsen sana neler diommmm..
Ya bu cakar kendini ne saniyor ukala ukala sorular soruyo o sakkali ukalada orda AKP nin yallakcisi Fenerbahce düsmanlari ikisi de birde ahmet caka dio ailesi fenerliymis bilgileri hanimin mi sana veriyo,Ahmet cakari kim vurmak istemisse salak adam kafasina neden sikmadin,o sakkaliyi da haddini bildirin spordan anlamiyo demeogojo yapiyor Türk miletinin sabrini tasiriyo,o gitsin rusyada kimlerlen görüsüyo herkes biliyor.